4e Winnaar van “De Corrado van de maand”

25 Februar 2019

ook de extra foto’s en tekst van de winnaar van de afgelopen maand zijn binnen Roy Palmen, nogmaals gefeliciteerd!

Als eerste wil ik iedereen bedanken die op mijn auto heeft gestemd. Ik kocht de auto in 2002  vlak nadat ik een flink ongeluk met mijn Scirocco 2 G60 had gehad. Samen met 2 vrienden hebben we de auto volledig uit elkaar gehaald. Alles wat nieuw te krijgen was, en dat was toen nagenoeg alles, hebben we vernieuwd. De motor is volledig uit elkaar gegaan en ook daar is alles aan vernieuwd. Na een kleine 2 jaar sleutelen en het volledig naar mijn hand zetten van de auto, was ie eindelijk klaar. Dacht ik….. Op internet vond ik een uitlaatsysteem van JE-Design, welke alleen verkocht werd met aanzetstuk voor de achterbumper. Na kort erover te hebben nagedacht het spul gekocht en alles eronder laten bouwen door mijn autospuiter. Begin 2005 was ie dan eindelijk klaar. Nadat weer een aantal dingen kapot gingen, had ik er geen zin meer in en heb hem afgemeld en in de garage gezet. Totdat Gijs met het idee kwam hem voor me klaar te maken. 😍 Nu geniet ik weer ervan er af en toe in te rijden, bij mooi weer natuurlijk en naar de meetings.

Ik hoop iedereen weer eens te zien bij de komende meetings.

Groeten Roy.