Corona en Bordermeet

21 maart 2020

Zoals jullie allen weten is de wereld momenteel in de ban van het corona-virus, worden talloze evenementen uitgesteld of zelfs afgelast, Grensverkeer is ingeperkt en wie weet hoe lang dit alles gaat duren en welke maatregelen er nog aan zitten te komen.
Met nog 7 weken te gaan voor de Bordermeet plaats zal vinden, zijn ook wij als Corrado club Nederland helaas genoodzaakt om onze eerste meeting van dit jaar te annuleren. Het spijt ons heel erg om dit besluit te moeten nemen, maar natuurlijk zijn ook wij van mening dat de gezondheid van ons allemaal het allerbelangrijkste is.
Op dit moment kunnen we geen enkele uitspraak doe over het wel of niet doorgaan van La Roche 2020, daarvoor vinden we het nog te vroeg. De aanmelding voor La Roche zal voorlopig nog niet op onze website verschijnen. We zullen de huidige situatie af moeten wachten en de aanmelding pas online zetten als we er ook 100% van overtuigd zijn dat we het door kunnen zetten.
Bij deze willen we iedereen heel veel sterkte en het allerbeste toewensen in deze tijden alsmede ook beterschap aan iedereen die het virus momenteel te pakken heeft!
Hopelijk zien we elkaar snel weer in betere tijden!

Vriendelijke groeten,
Het bestuur Corrado club Nederland.