1e winnaar van “De Corrado van de maand”

11 november 2018

Zoals beloofd hier een stukje tekst met foto’s van de 1e winnaar van “de corrado van de maand” Randy Moreels!

Hallo,
ik ben Randy, eigenaar van een vw corrado 1.8 16v van 1990 genaamd “THE RED TORNADO” De wagen heb ik gekocht in liege. De wagen was toen uitgerust met abs motorsport 17″ velgen en een 2l abf motor. Na 3 jaar in bezit te hebben, heb ik deze op de baan gekregen door een andere en originele motor in te bouwen en de wagen rij klaar te hebben gekregen. Toen zijn de verbouwingen begonnen, Schroefkit, velgjes, music sound instalatie, sport uitlaat, herstellingen en verranderingen met goede en slechte tijden, Tot paar maanden terug heb ik de wagen klaar gekregen hoe ik het werkelijk wou… Rood met zwart gekombineerd en met touareg velgen zoals u kan zien op de foto’s. Ik heb deze bijna 5jaar in bezit, waarvan 2jaar rondrijend en Hopend nog vele jaren genot te hebben met de corrado. Wens ik ook voor iedereen…

Nog geen foto toegevoegd deze maand? Doe dit snel via facebook en wie weet mag jij volgende maand een leuk stukje tekst over jou corrado schrijven met meerdere foto’s erbij!