Inschrijven La Roche

 

La Roche 2017!

Dit weekend staat gepland van 29 September t/m 1 Oktober 2017.   

De kosten voor dit weekend zijn €75,- (CCN lid €65,-) p.p voor een heel weekend, €45,- p.p voor de mensen die op zaterdag aankomen en €20,- p.p voor dagbezoek incl. BBQ. De korting geld alleen voor diegene die lid is, dus als een lid zich aanmeld met meerdere personen die geen lid zijn geldt de korting ook maar voor 1 persoon. Voor de liefhebbers hebben we natuurlijk weer 15 stacaravans en 4 safaritenten ter beschikking. Deze zijn uiteraard niet bij de prijs inbegrepen. 

De kosten voor de accommodaties zijn:

  • Stacaravan €130,-
  • Safatitent €100,-                     

De stacaravans en safaritenten zijn allen gereserveerd!

Wat er wel bij inbegrepen is:

  • Ontbijt Zaterdag- en Zondagochtend.
  • Uitgebreide BBQ  Vrijdag- en Zaterdagavond.
  • G-Lader gooien / Clubspelen
  • Drank.

Voor diegene die ook lid wil worden van de club hebben we een combivoordeel! Dit houd in dat je voor slechts €90,- niet alleen toegang tot La Roche hebt maar ook een lidmaatschap voor 2017 krijgt. 

Tevens kun je bij het combivoordeel en bij de aankomst op vrijdag een vest mee bestellen. Deze kost dan slechts €40,-


 

 

 

 

Op het kampeerterrein hebben we natuurlijk ook een ruime verwarmde partytent voor jullie klaarstaan, dus mocht het weer eventjes niet meewerken (wat we uiteraard zeker niet hopen), warm en droog zitten kunnen we gegarandeerd!
Mocht het zo zijn dat de caravans allemaal gereserveerd zijn, vraag dan gewoon of je
er bij iemand bij mag. Kosten voor de caravans zijn € 130,- per caravan en €100,- per safaritent. Degene die reserveert is verantwoordelijk!

 

  • Van 8 t/m 14 Mei krijgen clubleden voorrang op de reservering.
  • De toewijzing gaat op volgorde van binnenkomst.

Inschrijven kan tot 22 September.

Kosten voor deelname en accomodatie dienen voor 27 september  overgemaakt te worden op onderstaand rekeningnummer tenzij je aangegeven hebt om op locatie te betalen.

Corrado Club Nederland:

IBAN : NL32ABNA0501629955   Onder vermelding van: Naam, lidmaatschapsnummer en “La Roche”. Bij Annulering na 15 September worden de Kosten van het weekend en de caravan/safaritent niet teruggestort!

 

La Roche